Zdeněk Godla ve StarDance: Fanoušci promluvili! A nebrali si servítky!

Zdeněk Godla a Tereza Prucková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2021 9:54

Zdeněk Godla je bezesporu nejdiskutovanějším účastníkem letošního ročníku StarDance. Lidé o něm na sociálních sítích vedou dlouhé debaty, které mohou hercovi ostatní tanečníci jen závidět. A k překvapení kritiků často převažuje pozitivní nálada!

V diskuzích na facebookovém účtu StarDance je živo. Prim vede video, v němž tančí Zdeněk Godla a Tereza Prucková, to má pod sebou už stovky komentářů. A ne všechny jsou zrovna přívětivé.

Lidé nejvíce kritizují jeho tanec a vyjadřování. "Za půl roku si nedokázal zapamatovat 4 jména poroty, když řekne "jako tady pán " to bylo dost neslušný. Rozhovor katastrofa, neumí se vyjadřovat...slušně," píše například jedna diskutující.

"Upřímně, nechápu, proč tam takovéhle dávají, je horší, jak Pavlásek a tohle je přece o tanci. A jestli tam zůstane jen proto, že mu jeho nespočetné příbuzenstvo bude posílat hodně SMS a vypadnou kvůli tomu ti, kteří jsou na rozdíl od něj opravdu skvělí a umí, tak to, ať už se jdou bodnout, to už fakt nebude vůbec spravedlivé," uvedla další.

Někteří pak v negativním slova smyslu přirovnávají Godlu k Lukáši Pavláskovi, který v minulosti způsobil v soutěži podobné pozdvižení. Jiní ale podobnost naopak vítají a berou ji s humorem. 

"Musí taky někdo bavit. Jinak by ten pořad byl nuda. Pavlásek byl super .A tenhle bude taky super, ať baví až do konce," uvedla jedna z diskutujících. A pozitivních komentářů najdeme výrazně více.

"Mám ráda jak je svůj a na nic si nehraje," píše další. "Ale umí bavit lidi a já mu fandím a ty vaše komentáře že ať vypadne vždyť má to být zábavná nebo snad ne," píše další komentující. "Já panu Godlovi fandím. Na nic si nehraje, je vidět, že se snaží a je to prostě takovej muž z lidu," uvedla další.

Témata: Zdeněk Godla StarDance