Agáta Hanychová: Starosti kvůli televizní show? Na Prachaře kašle!

Agáta Hanychová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2021 13:43

Agáta Hanychová netvoří pár už poměrně dlouho, ještě dlouho je ale bude spojovat péče o společnou dceru Miu. Jak o ni bude postaráno během angažmá její slavné maminky v TV?

Když Agáta Hanychová nedávno oznámila záměr zúčastnit se reality show Like House, mnozí jen kroutili hlavou. Mezi těmito škarohlídy klidně mohli být i její bývalí partneři.

Moderátorka někdejší modelka dala jasně najevo, že si mohou své názory nechat pro sebe. "Jejich průpovídky jsou mi úplně jedno," řekla serveru super.cz.

Zatímco otec syna Kryšpína se prý nabídl na hlídání, domluva s Jakubem Prachařem je o poznání složitější. "S exmanželem, s tím jsem to neřešila," přiznala dcera Veroniky Žilkové. která na názory mužů nebrala ohledy ani tehdy, když vysvětlovala, proč nabídku přijala.

"Tenhle svět už dávno nepatří jen chlapům a ruku na srdce: psali byste nějakýmu chlapovi, že když má děti, nemůže dělat práci, která ho baví a zároveň živí jeho děti? Moje práce je šoubyznys a dělám ho naplno, jako všechno, do čeho se pustím," prohlásila Hanychová. 

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař