Veronika Arichteva o vztahu s manželem: Jak to všechno začalo?

Veronika Arichteva s manželem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2021 16:16

Veronika Arichteva tvoří už dlouhé roky pár s režisérem Biserem Arichtevem. Jak se ale vlastně dali dohromady? Populární herečka se to rozhodla prozradit na sociální síti.

Veronika Arichteva věnovala dnešní instagramový příspěvek manželovi, který slaví narozeniny. "Potkali jsme se na natáčení Vyprávěj. Ty vzájemný pohledy a hledání očního kontaktu si pamatuju, jako by to bylo včera," spustila o historii jejich vztahu.

"Na place jsem kolem sebe chodili na těsno, i když jsme se míjeli na obrovský prázdný chodbě. Sedávali si vedle sebe v cateringu při obědový pauze. Jedno, že už jsem jeden oběd měla před tím, než se šel najíst Bisi. Mysleli jsme si, že to na nás nikdo nevidí... viděli to všichni, no," přiznala herečka po letech.

Na první rande prý vyrazili do argentinské restaurace, kde hrála živá hudba. "Rejža mluvil hrozně potichu a už mi bylo trapný se počtvrté ptát, co že to říkal, tak jsem se jenom usmívala," svěřila se.

Po 14 dnech chození odjeli na Vánoce do Thajska. "Chodili jsme spolu asi 14 dní a odletěli oslavit Vánoce do Thajska. Já si dala mořskou rybu s bramborem, do kterejch jsem zamíchala tatarku, protože Štědrovečerní večeře. V lednu si ke mě přivezl kufry s oblečením, knížky a scénáře," dodala Arichteva s tím, že dál už to známe. 

Témata: Veronika Arichteva