Felix Slováček propuštěn z nemocnice: Prozradil, co lékaři zjistili!

Felix Slováček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2021 9:19

Uplynulý víkend strávil Felix Slováček bezpochyby jinak, než si ho představoval. Včera se naštěstí dočkal vysvobození, lékaři mu umožnili opustit nemocniční lůžko.

Felix Slováček musel být hospitalizován v pátek poté, co se mu během jízdy autem s výtvarnicí Lucií Gelemovou začala zničehonic točit hlava. Auto proto odstavil a dál už cestoval vozem záchranné služby. 

V písecké nemocnici podstoupil hudebník mnoho vyšetření, to poslední na magnetické rezonanci mělo určit, zdali je možné ho propustit. "Zjistilo se, že je všechno v pořádku a v jednu nebo ve dvě pojedu domů," pochlubil se slavný pacient televizi CNN Prima News.

Na cestě do Prahy mu opět dělala společnost někdejší partnerka Gelemová, zájemců o odvoz přitom bylo více. Slováček ale nechtěl přidělávat potíže někomu dalšímu.

"Volala mi i Anička, že by pro mne přijela, ale říkal jsem, že je to zbytečné, aby jela hodinu a půl sem a pak zpátky. Půjdu s ní ale večer v šest na večeři. Ještě kontaktuji Felixe, jestli bude mít čas," dodal saxofonista.

Témata: Felix Slováček