Jak je na tom Hana Zagorová? Jako vyměněná, raduje se Štefan Margita!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2021 13:38 | Aktualizováno: 11. října 2021 22:02

Bedlivě sledovaný zdravotní stav slavné zpěvačky Hany Zagorové pochopitelně nejvíce zajímá právě Štefana Margitu. A ten se nechal slyšet, že je jako vyměněná! Údajně se totiž vrátila právě ta stará Hana Zagorová, kterou máme všichni rádi!

Zagorová byla před nedávnem hospitalizována, protože od léta bojuje s postcovidovým syndromem. Od té doby se příliš informací neobjevilo, ačkoliv fanoušci ví, že její zdravotní stav není nejlepší.

A to už nějakou dobu. Ostatně zpěvačka musela některé z nich zklamat, když plánované koncerty neodzpívala, vysvětlila to ale tím, že prostředí na pódiu pro ni není v tuto chvíli tím nejlepším.

Naštěstí se ale objevují dobré zprávy! Podle Margity se jí totiž daří lépe, a tak si možná můžeme oddechnout. "Je to naprosto vyměněný člověk, už je to stará Hana Zagorová," řekl pro CNN Prima News, čímž jistě potěšil nejednoho fanouška.

Postcovidový syndrom je jedním z důvodů, proč by se lidé měli proti této nemoci nechat očkovat. Může totiž přetrvávat až několik měsíců a způsobit například únavu, kašel či vážnější komplikace. 

Témata: Hana Zagorová