Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Už to nešlo vydržet!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 8

Autor: Švandová, stars24.cz

1. května 2018 19:55

Po 5 letech manželství se vztah Andrey Pomeje (29) a Jiřího Pomeje (53) rozpadl. Jiří se od manželky i malé dcerky Aničky (4) odstěhoval. Neměl teď vůbec lehké období! Prošel si velmi vážnou nemocí a do toho všeho se mu rozpadla rodina. Jak na tohle celé nahlíží po 14 dnech Andrea?

"Neklapalo to, nerozuměli jsme si, rozcházeli jsme se v názorech a nefungovalo to," prozradila Andrea deníku Blesk. Rozchod pro ní nebyl vůbec jednoduchý, často přemýšlela nad tím, jestli neudělala chybu. Jirka ji samozřejmě často chybí, 5 let soužití už není úplně krátká doba a zvykat si na něco nového pro ni není úplně jednoduché. Byla však psychicky vyčerpaná a ve vztahu neměla sílu dál pokračovat.

A jak je na tom dcerka Anička? Manželé nechtějí, aby jejich dcerka trpěla nebo byla poznamenaná jejich rozchodem, proto dělají vše tak jako před tím. Jirka se s Aničkou vídá a je jím plnohodnotným otcem stejně jako Andrea maminkou, dcerka je spokojená a vlastně ani zatím nepoznala, že se něco zásadního změnilo.

Zpěvák to teď nebude mít vůbec jednoduché. Jak jsem se dozvěděli z deníku Blesk, bydlí momentálně u kamaráda a shání si vlastní bydlení, Andrea mu nabídla ve všem pomocnou ruku. Teď je však na Jirkovi, jestli ji přijme nebo ne.

Rozchody jsou smutné, ještě v takových situacích jako se teď Jirka nachází, my držíme palce oběma partnerům ať toto období zvládnou s co nejmenšími problémy.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje