Jak je na tom Hana Zagorová? Nové informace o slavné zpěvačce!

Hana Zagorová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2021 12:00 | Aktualizováno: 8. října 2021 22:10

Moc nových informací o aktuálním zdravotním stavu Hany Zagorové se tento týden neobjevilo, ačkoliv její fanoušci na ně napjatě čekají. Snad jen slova jejího dlouholetého spolupracovníka by je mohla alespoň trochu uklidnit. Co zaznělo?

Haně Zagorové se minulý týden přitížilo v pražském bytě, zatímco její manžel Štefan Margita byl v Košicích. Několikanásobná Slavice musela být následně hospitalizována v pražské Všeobecné fakultní nemocnici.

Operní pěvec sice vyslovil přání, že snad tento týden bude propuštěna, zatím ale není známo, že by se tak stalo. Objevily se však nové informace o okolnostech toho, co se odehrálo osudného dne, kdy za zpěvačkou dorazili záchranáři a rozhodli o převozu do nemocnice.

Jak naznačil deník Blesk, v případě Zagorové nešlo o úplně ojedinělý kolaps. Její dlouholetý spolupracovník Karel Vágner se nechal slyšet, že už k něčemu podobnému v minulosti několikrát došlo.

I slavná zpěvačka je přesvědčená, že nynější zdravotní problémy souvisí s loňskou nákazou koronavirem. Zagorová již dříve zrušila veškeré plánované koncerty do konce října.

Témata: Hana Zagorová Karel Vágner