Anička Slováčková: Výstraha! Jde tady o zdraví!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2021 17:00

O strastech, které už v životě potkaly Aničku Slováčkovou, se dobře ví. Ona to ale nebere úkorně, naopak se snaží dělat osvětu, aby se jiným lidem tak vážné potíže vyhýbaly.

Slováčková včera zveřejnila fotku ze zimy 2019, kdy kvůli drastické léčbě přišla o všechny vlasy. "Dávám vám sem tuhle fotku jako takovou výstrahu, nebo spíš popíchnutí k tomu, abyste na sebe nekašlali a pravidelně se kontrolovali," napsala na instagramu.

Dcera slavných rodičů tehdy vycítila, že je něco špatně, a navštívila lékaře, kteří jí diagnostikovali rakovinu prsu. S tou se následně úspěšně porvala.

View this post on Instagram

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

"Zamyslete se celkově nad svým zdravotním stavem a jestli by nebylo moudré začít řešit nějaký zdravotní problém, který už dlouho odkládáte (třeba i z důvodu že máte pocit, že se jedná o nějakou banalitu)," apeluje herečka a zpěvačka.

"Vždycky se vám bude snadněji usínat, když budete vědět, že jste zdraví a v pořádku a co víc, že i vaši nejbližší jsou v pořádku! Proto klaďte na srdce samovyšetření a prevenci i svým nejbližším, pokud na to o ni zapomínají," dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková