Dominika Gottová se ozvala z Finska: Ostrá slova na adresu Ivany!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2021 11:01

Česko si v pátek připomnělo zpěváka Karla Gotta, bylo druhé výročí jeho smrti. Pokud vám dosud chybělo vyjádření jeho nejstarší dcery Dominiky, tak nakonec o víkendu dorazilo. Server stars24.cz jej má k dispozici.

Dominika Gottová se v obsáhlém vyjádření především opírá do vdovy Ivany, stěžuje si třeba na formu, jakou je uctíván odkaz legendárního zpěváka.

"Nezajímá se o místo posledního odpočinku jeho rodičů v Újezdu u Svatého Kříže, kde chtěl být - jak se mi sám svěřil - pochovaný, komplikuje vzpomínkové projekty, které se chystají a v neposlední řadě jak zasahuje do otcových rozhodnutí," hřímá jeho nejstarší dcera.

Rovněž tvrdí, že Gott přislíbil její mamince Antonii finanční pomoc ve výši 5 tisíc korun měsíčně s placením pokoje v domově pro seniory. "Otec si, dle sdělení mé maminky, přál, aby tento poplatek byl z jeho pozůstalosti zasílaný i po jeho smrti. Dělo se tak až do letošního července, kdy poplatek přestal bez odůvodnění paní Ivany Gottové chodit," uvedla.

Gottové vadí, že se o těchto věcech lidé nedočtou. "Ano, byla manželkou mého otce a stále při něm do posledních chvil. Ale byla to jeho žena, tak to byla její povinnost," uzavírá své vyjádření, které poslala z Finska, kde momentálně žije. 

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott