Ivana Gottová dojala fanoušky svého muže: Vyznání do nebe!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2021 11:25

V pátek uplynuly dva roky od odchodu legendárního Karla Gotta. Není tedy divu, že to reflektovala vdova Ivana, která mu věnovala vzkaz zveřejněný na sociálních sítích.

Ivana Gottová hned na úvod zmínila, jak se daří rodině. "Jsou to již dva roky, co s námi, drahý Karle, nejsi. Naše dcery už nejsou holčičky, ale velké slečny. Měl bys z nich jistě ohromnou radost. Moc nám chybíš! Bolí to! Stále stejně!" napsala na instagramu. 

Vdova uvedla, že není dne, kdy by na zesnulého manžela nevzpomněla. "Jsem vděčná za těch krásných 20 let ve tvém náručí. Byl jsi vždy při mně, miloval jsi mě navzdory názorům okolí, věřil jsi stejně jako já v naši věčnou lásku. Zastával ses mě, když mě někteří kritizovali. Byl jsi můj rytíř, který bojoval za pravdu a spravedlnost, i když někdy marně," svěřila se.

"Byla jsem šťastná, že jsem ti tu tvou rytířskost mohla oplatit a stát při tobě až do samého konce a doprovodit tě s dcerami z tvého milovaného domova na druhý břeh," konstatovala Gottová a dodala, že ke zpěvákovi stále chová velký obdiv. 

"Děkuji ti za vše, co jsem se od tebe za téměř polovinu mého života po tvém boku naučila. Děkuji ti za ten největší dar, který jsi mi mohl dát — naše dcery! Děkuji ti za vše dobré, co jsi jim předal. Ať už v genech, či pozorováním tebe samotného. Od tebe (snad i ode mne) dostaly naše holky ten nejlepší základ! Nejen za to ti budu navždy vděčná," uzavřela Gottová dojemné vyznání.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová