Hana Zagorová v nemocnici: Margita řekl, jak to vypadá s propuštěním domů!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2021 9:19

Všem se ulevilo, když se jim dostalo ujištění, že s Hanou Zagorovou to není tak špatné, jak se zprvu mohlo zdát. Dokonce už se mluví o propuštění z nemocnice. Co k tomu řekl Štefan Margita?

Hana Zagorová již musela před časem kvůli přetrvávajícím zdravotním potížím po loňské nákaze koronavirem zrušit veškeré koncerty až do konce října. Tento týden se jí pak přitížilo natolik, že byla třeba hospitalizace.

Její manžel Štefan Margita se tak narychlo vracel z rodných Košic, kde měl vystupovat. Naštěstí už má pro fanoušky své ženy pozitivní zprávy. "Už je to dobré. Zaplať pánbůh," řekl serveru TN.cz, podle jehož informací byla zpěvačka hospitalizována v pražské Všeobecné fakultní nemocnici.

Prostřednictvím instagramového profilu již potvrdila hospitalizaci také sama Zagorová. "Věřím, že je vše na dobré cestě a těším se na vás," uzavřela svůj vzkaz.

Dosud se tvrdilo, že by na nemocničním lůžku měla strávit několik dní. Margita to nepřímo potvrdil. "Doufám, že ji pustí brzy, snad příští týden," uvedl. 

Témata: Hana Zagorová štefan margita