Veřejná facka pro Gregorovou? Ondřej Brzobohatý jde proti vlastní mámě!

Ondřej Brzobohatý 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. dubna 2018 16:27

Herečka, moderátorka a divadelní manažerka Hana Gregorová dostala facku od vlastního syna. Ondřej Brzobohatý se veřejně postavil za novou majitelku Divadla Radka Brzobohatého.

„Mám velikou radost, že se nové majitelce divadla mého táty, Romaně Goščíkové, povedlo se skvělými herci a pod režijní taktovkou Karla Janáka, vytvořit muzikálové představení “Freddie”, které skvělým divadelním způsobem vypráví dramatický příběh asi té největší a nejkontroverznější popové hvězdy historie, Freddieho Mercuryho,“ nešetřil slovy chvály na facebooku Ondřej.

Na tom by nebylo nic divného – kdyby jeho máma neválčila s novým vedením zmíněného divadla v čele s majitelkou Romanou Goščíkovou (35). Gregorová totiž prodala loni Divadlo Radka Brzobohatého a o něco později si založila Divadélko Radka Brzobohatého. Goščíková, která si název divadla, inscenace a kostýmy za miliony korun koupila, už věc předala právníkům.

Jak se ale zdá, Ondřej je rád, že se divadlu, které je pojmenované po jeho slavném otci, daří – i bez jeho matky. „Jsem rád, že jsem alespoň svou nepatrnou uměleckou troškou přispěl do mlýna, který roztočil nový svěží vítr tohoto divadla. Jsem si jist, že by byl táta moc rád, že diváci odcházejí z Divadla Radka Brzobohatého se spokojeným úsměvem na tváři,“ prozradil na facebooku.

A hodně zdaru přede divadlu i do budoucna. „Přeju za sebe jen houšť takhle vydařených představení, ať duch tátova odkazu stále žije v krásném divadélku v Opletalově ulici. Díky za to,“ vzkázal novému vedení Divadla Radka Brzobohatého.

Témata: Divadlo Radka Brzobohatého Ondřej Brzobohatý Hana Gregorová