Eva Burešová neskrývá rozčarování: Už to prý nemá cenu!

Eva Burešová (herečka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. září 2021 11:11 | Aktualizováno: 29. září 2021 22:02

Fanouškovská základna Evy Burešové v posledních letech značně nabobtnala, přibývá ovšem i problémových lidí. Právě na ně si herečka a zpěvačka neváhala na sociální síti postěžovat.

Eva Burešová připomněla svým příznivcům, že má v životě dvě priority - rodinu a práci - a snaží se jim vše přizpůsobit. Jak se ale ukazuje, někteří fanoušci pro ni přesto tak úplně nemají pochopení.

Hvězda Slunečné pro ně přitom dělá všechno možné. "Proto jsem se rozhodla navštívit města i s hudbou, abych vás potěšila. Proto jsem byla všude tam, kde to jen šlo, a nekončím. Vždy jsem se ke všem chovala mile a u autogramiád čekala do posledního člověka, než jsem odešla," podotkla na instagramu.

"Dělám toho spoustu dohromady, takže někdy bohužel nemůžu být tam, kde by zrovna někteří z vás chtěli. Taky jsem se za to hodněkrát omlouvala a snažila jsem se vám vysvětlit, proč to tak je," pokračovala herečka a zpěvačka. 

Navzdory tomu se Burešová setkává s výtkami. "Bohužel, někteří to stále ještě nechápou a dokáží být velmi zlí. Já už se tedy obhajovat nebudu… nemá to cenu," posteskla si.

"Všem těm, kterým jakkoliv vadí moje přítomnost, můžu jen doporučit mě zde nesledovat a v televizi přepínat. Já totiž zatím jen tak neprestanu… je to vše má práce, která mě živí a hlavně hrozně baví," vzkázala na závěr a poděkovala všem chápajícím fanouškům.

Témata: Eva Burešová