Marek Ztracený se zřítil z pódia a skončil v nemocnici! Děsivé VIDEO!

Marek Ztracený

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. září 2021 14:56

Zpěvák Marek Ztracený skončil v nemocnici poté, co se během koncertu zřítil z pódia! Děsivou nehodu zachytila kamera!

Zpěvák Marek Ztracený si během koncertu v Pardubicích nevšiml, že je už na okraji pódia a šlápl do prázdna. Zřítil se přímo mezi diváky, a to hlavou napřed.

Navzdory tomu, že se uhodil do hlavy, koncert nechtěl přerušit. I přes krvácení dokončil své vystoupení v rámci Restart Tour 2021. Pak ale skončil v nemocnici.

Spadnul přitom hned na začátku svého vystoupení, během druhé písně. Koncert ale nechtěl rušit tak krátce po začátku, a proto jej navzdory zranění dokončil. Následně byl hospitalizován a nemocnici strávil celou noc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

"Všechno je dobrý! Připravoval jsem si toto speciální číslo dlouho a snad se vám líbilo! Na začátku našich koncertů často říkám, že máme jediný plán a předsevzetí - skvěle vás pobavit a to i kdybychom se u toho měli stavět na hlavu. Dnes to bylo doslova. Pardubice nikdy na vás už nezapomenu! To je jisté," napsal včera na instagram.

Z nemocnice byl dnes propuštěn a odváží si několik stehů. Na sociální síti také zveřejnil video, které pád zachytilo. "Něco mezi Jamesem Bondem a Mr. Beanem. Od teď budu hrát koncerty v takové té zorbingové kouli. Taky už vím jak se cítil Jan Kraus tenkrát na miss. Díky za všechny zprávy!Jsem už na cestě domů!" připsal k němu.

Témata: Marek Ztracený