Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: PRVNÍ ZÁBĚRY ze svatby!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2021 9:40 | Aktualizováno: 24. září 2021 22:00

Tomáši Plekancovi a Lucii Šafářové se sice podařilo utajit svatbu, ale po oficiálním oznámením už žádná "cenzura" netrvá. Tak se dokonce objevily první videozáběry z obřadu.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová oznámili vstup do manželství ve středu prostřednictvím sociálních sítí, sami se však pochlubili pouze fotkami. Nyní se objevilo i první video.

Není divu, že když šlo o dva sportovce a někdejší olympioniky, zveřejnil jej na twitteru Český olympijský tým. Novomanželé na něm procházejí špalírem za doprovodu písničky All You Need Is Love od Beatles.

Gratulujeme novomanželům! @luciesafarova a @TomasPleky14 do toho práskli a byla to nádherná sportovní svatba❤️ pic.twitter.com/YgAGkU6NDp

— Český olympijský tým (@olympijskytym) September 23, 2021

K účasti na svatbě se pak fotkou přihlásil také Mirai Navrátil, zpěvák kapely Mirai. "Bylo mi ctí Vám zahrát a doprovodit Vás mezi manžely," svěřil se na instagramu.

Plekanec a Šafářová si řekli ano po zhruba tříletém vztahu, mají spolu dceru Leontýnku. Hokejista má také dva syny z předchozího manželství s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová