Plekanec a Šafářová: Strastiplná cesta k manželství!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2021 8:33

Na české sportovní scéně došlo na dlouho očekávaný sňatek, své "ano" si řekli hokejista Tomáš Plekanec a bývalá úspěšná tenistka Lucie Šafářová. K oltáři ale vedla nelehká cesta.

Jak vás stars24.cz ve středu informoval, novomanželé se pochlubili na sociálních sítích, kde zveřejnily fotografie ve svátečním oblečení s jasným vzkazem: "Ty a já napořád." 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Především začátky vztahu dvou vrcholových sportovců byly poměrně krušné. Plekanec už totiž jednou ženatý byl s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny. Právě její příznivci mu to měli před třemi lety za zlé.

Hokejista totiž potvrdil vztah se Šafářovou jen krátce poté, co s Vondráčkovou oznámili rozchod. Mnozí lidé si to pochopitelně dali dohromady a předpokládali, že důvodem rozpadu manželství je právě mimomanželská aféra s tenistkou. Plekanec a Šafářová to však opakovaně popřeli.

Na svatbu se přesto čekalo poměrně dlouho, zvlášť s přihlédnutím k tomu, že se jim už na konci roku 2019 narodila dcera Leontýnka. Nyní už jsou rodina se vším všudy. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová