Český slavík je ZPĚT! Poprvé od smrti Gotta, co bude jinak?

Český slavík 2017

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2021 12:02

Návrat ankety Český slavík je definitivně potvrzen! Již za necelé dva měsíce budeme znát jména nových vítězů z hudební scény. Prsty ve velkém comebacku má především jeden známý boháč.

Anketa popularity, které v minulosti kraloval především Karel Gott, vyvrcholí přímým přenosem z Hudebního divadla Karlín a na obrazovkách TV Nova v pátek 19. listopadu. 

Nově se hlasuje ve čtyřech kategoriích: zpěvák, zpěvačka, hudebník skupina a hip hop & rap. V každé kategorii má člověk k dispozici pět hlasů, ale využít může klidně jen jeden. Hlasovat také může jen ve vybraných kategoriích. 

Novým prezidentem ankety Český slavík je miliardář Karel Janeček, který je podle svých slov velmi rád, že může přispět k její renesanci. Sošky se naposledy udělovaly za rok 2017, zvítězili tehdy Karel Gott, Lucie Bílá a Kabát. 

"Spravedlivé hlasování podle hlasovací metody D21 umožní lidem lépe vyjádřit své preference a přináší tak férové a sjednocující výsledky soutěže, kterou považuji za rodinné stříbro české i československé populární hudby," uvedl Janeček na webu. 

Do hlasování se můžete zapojit na stránce hlasovani.ceskyslavik.cz.

Témata: Český slavík