Šokující odhalení! Slavná Češka čeká dítě s Aviciim?

Fotografie dokládající vztah mezi DJ Aviciim a Terezou Kačerovou 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. dubna 2018 19:50

Na internet unikla delikátní informace! Švédský zesnulý DJ Avicii měl vztah s českou modelkou Terezou Kačerovou! Měl s ní dokonce mít dítě nebo zakládat rodinu!

Tereza na svém Instagramu zveřejnila dopis, v němž prozrazuje detaily jejich vztahu. Z textu vyplývá, že měli čekat dítě nebo plánovat rodinu. Dokládají to společné fotografie a videa, kde je Avicii s jejím synem z předchozího vztahu.

Jejich vztah byl dosud utajen, údajně ale spolu žili tajným rodinným životem. Tereza ale byla stejně jako Avicii pořád na cestách a možná právě z tohoto důvodu si nepřáli zveřejnit detaily dříve.

"Drahý Time, poslední dny jsem čekala na probuzení, na to, až mi někdo řekne, že se jedná o blbý vtip, o velkou chybu. Až teď mi dochází, že tě už nikdy nebudu mít možnost vidět," začíná v dojemném dopise Tereza.

Na dalších řádcích píše, že kdykoliv viděla jeho jméno a zkratku RIP, hluboce ji to ranilo. Poté, co na Wikipedii změnili informace o něm do minulého času, se rozbrečela. "Nedávalo mi to žádný smysl. Jsi příliš mladý, skvělý a já tě miluji moc na to, aby se o tobě takhle psalo," pokračuje.

Příspěvek sdílený Tereza Kačerová (@terezakacerova), Dub 26, 2018 v 7:31 PDT

"Omlouvám se, že jsem tě přesvědčovala, že jsi měl rakovinu kůže a stresovala tě do doby, než to můj otec vyřízl a ukázalo se, že to bylo jen znaménko. Omlouvám se, že jsem každou periodu nechala na tvé posteli skvrny od krve. Omlouvám se, že jsem se pro tebe nastrojila jen jednou během našeho vztahu. Vždy jsem si přála držet náš vztah v soukromí. Chtěla jsem chtěla, aby byl jen náš. A myslela jsem si, že pokud bych o něm světu řekla, bylo by to v sdělením, že s tebou čekám dítě," píše dále.

Avicii se zabýval remixy a produkoval také alba. První singl Seek Bromance, vydaný v roce 2010, se dlouho držel vysoko v žebříčcích v několika zemích. O rok později vydal rovněž velmi úspěšný singl Levels a skončil tehdy na šestém místě nejlepší stovky DJ. Hudbu vytvářel v počítačovém programu FL Studio.

Agentura AP napsala, že Avicii získal dvě ocenění MTV a dvě nominace na Grammy. Jeho největším hitem je Le7els, slavné jsou také Wake Me Up!, The Day a You Make Me.

Podle AP trpěl akutním zánětem slinivky břišní, částečně zapříčiněným nadměrným pitím alkoholu. V roce 2014 mu byl odstraněn žlučník a slepé střevo a kvůli rekonvalescenci zrušil pak mnohá představení. S koncerty skončil roku 2016, ale dále vytvářel studiovou hudbu.

"Začal jsem tvořit v šestnácti, jezdit po světě v osmnácti. Když se podívám zpět, říkám si: 'Opravdu jsem to všechno udělal já?' Byl to v určitém smyslu nejlepší čas mého života, ale za určitou cenu - hodně stresu a úzkosti; byla to ale nejlepší cesta mého života," řekl v rozhovoru s časopisem Billboard v roce 2016.

Témata: DJ Avicii Tereza Kačerová