Únos syna Prachařové? Agáta o noční můře všech matek!

Agáta Prachařová se synem 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. dubna 2018 16:19

Miroslav Dopita se v posledních dnech ocitl v hledáčku všech tuzemských médií. Bývalý snoubenec Agáty Prachařové a otec jejího syna Kryšpína se totiž vrátil do České republiky a kromě jiného se po letech viděl právě s ním. Co na to ale říká Kryšpínova matka?

Prachařová přiznala, že Dopita přiletěl za Kryšpínem na návštěvu, aby ho viděl. Doteď si volali přes Skype a teď se viděli od jeho dvou let poprvé naživo. Kromě jiného se zde bývalý sportovec také oženil, to ale Agátu nevyděsilo tolik, jako představa nejhoršího scénáře - únosu jejího syna.

Její obavy se ale brzy rozplynuly. "Poté, co jsme s Mirkem strávili celý den, tak jsem zjistila, že je normální a že Kryšpínovi nechce ublížit a nechce mi ho ukrást. Byla jsem po tom dni stráveném dohromady v klidu,“ svěřila se Prachařová pro Express.cz.

Tvrdí, že Dopita jí zavolal, až když už byl v Česku. "Byli jsme ale po celou dobu v kontaktu přes Skype. Kryšpín si s ním telefonoval. On viděl, jak vypadá Kryšpín, Kryšpín viděl, jak vypadá on. Nebyl to takový šok,“ dodala.

Nyní tvrdí, že poté, co viděla, že se Dopita o svého syna stará, neměla problém svěřit mu ho na několik dní. "Každému to přijde do myšlenek. Všichni vědí, že je Kryšpín na mě hodně fixovaný, což je pochopitelné. Po domluvě jsem byla v klidu,“ podotkla.

Je dokonce nakloněna nápadu, že by si ho Dopita vzal na nějakou dobu na Bali, kde přebývá. To ale prý bude možné pouze za doprovodu bratra Prachařové. "Leda za dohledu mého bratra Vincenta, který by tam jel na dovolenou. Bali je dost daleko. Řekla jsem mu ale, že tam v patnácti letech může letět klidně na dva měsíce,“ řekla serveru Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Miroslav Dopita Kryšpín Dopita