Hrušínský si našel mladší? Šplechtová je zdrcena!

Miluše Šplechtová a Jan Hrušínský v komedii Zahraj to znovu, Same (foto: Ivan Kahun) 2

Autor: Švandová, stars24.cz

26. dubna 2018 14:50

Známý český herec Jan Hrušínský (62) měl už v minulosti problémy s nevěrou, očividně mu to nestačilo. Týdeník Sedmička se zaměřil na jeho přátelství s mladou kolegyní Nikolou Hrklovou (30), která působí v divadle Na Jezerce stejně jako Jan a domnívají se, že to obyčejné přátelství nebude. Na to se ostatně zeptali i jeho manželky Miluše Šplechtové (60).

Týdeník Sedmička se očividně o přátelství mezi Janem Hrušínským (62) a Nikolou Hrklovou zajímal už delší dobu, proto se na danou věc zeptali rovnou Hrušínského manželky Miluše Šplechtové (60). Ta, ale o mladé kolegyni mluvila velmi kladně. "Máme se rády, ona je bezvadná," pochvalovala si ji Šlechtová dokud neviděla snímky jejího manžela po boku právě s Nikolou.

Šlechtová je naprosto přesvědčená o tom, že to je celé výmysl a věří svému manželovi. Dělá ale dobře? Jan Hrušínský se totiž s Nikolou podle týdeníku Sedmičky stýká už velmi dlouhou dobu a podle pořízených snímků to opravdu nevypadá na obyčejné přátelství.

Šlechtová v tom má ale jasno, věří svému manželovi a přes to nejede vlak. Jan Hrušínský se k celé věci zatím nevyjádřil ale my doufáme, že tak již brzy učiní, přeci jen se to týká hlavně jeho osoby.

Témata: Jan Hrušínský nevěra