První rande před kamerami za doprovodu výsměchu? Pohlreich reaguje na kritiku!

Zdeněk Pohlreich 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. září 2021 21:33

Randící pořad První večeře je tragický. Mizerné hodnocení si odnesl jak v naší recenzi, tak i u diváků na filmových serverech. A nespokojenost veřejnosti je patrná i v komentářích na sociálních sítích. Mnoho lidí nevěří, že páry nejsou najatými herci, a podivují se, proč do takového pořadu vůbec šel sympatický šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Komentovat pořad samotný by bylo zbytečné. Jeho shrnutí jsme přinesli v nedávné recenzi, kde si odnesl mizerné hodnocení. Na druhou stranu lepšího přijetí se nedočkal ani na CSFD.cz, ani na sociálních sítích.

Diváci jsou rozhořčeni a obviňují například televizi, že do pořadu najala herce. Něco takového už tu ostatně bylo na konkurenční televizi Nova, show Svatba na první pohled sice také podle vyjádření televize nebyla fiktivní, ale jak se nakonec ukázalo, nešlo tak úplně o neherecké aktéry. 

Více než chování samotných randících ale mnoha lidem vadí další věci kolem. Někteří tvrdí, že se aktéři do pořadu přihlásili jen kvůli Pohlreichovi, další zase poukazují na chování personálu, který páry buď hodnotí, nebo se jim směje.

Pohlreich ale tvrdí, že jejich role je v pořadu úplně jiná. "Malinko to sice pak zákulisně komentujeme, ale to děláme jen kvůli televizní show. Ve skutečnosti se takhle přesně nechováme. Snažíme se především být dobrými hostiteli a pomoci jim zvládnout situaci," tvrdí pro extra.cz.

On sám pak tvrdí, že do celého pořadu vstupuje jen minimálně, což je pravda. Jak poukazujeme v naší recenzi, jeho role je v celé První večeři dost možná i zbytečná a slouží jen jako tahák, aby show někdo sledoval.

Témata: První večeře Zdeněk Pohlreich