Jitka Čvančarová přiznala, že není moc nadšená! Co jí vadí?

Jitka Čvančarová s návrhářem Borisem Hanečkou. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2021 10:26 | Aktualizováno: 28. srpna 2021 21:57

Herečka Jitka Čvančarová na sebe během karlovarského festivalu strhla pozornost pompézními šaty od návrháře Borise Hanečky. Ona sama z tohoto typu popularity ale moc nadšená není!

Serveru Blesk řekla, že karlovarský festival je jednou z největších událostí v České republice a i tohle k tomu patří." Dostát na červeném koberci black tie, který může být i kreativní, je těžké," přiznala.

Ona sama se prý ale cítila dobře a respektuji názor každého. "Já mám dvě děti a nestíhám všechno číst," dodala.

Z diskuzí o jejích šatech ale nadšená není. "Vnímám to, ale jak říkám byla bych radši, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných, než takhle dlouho o mých šatech," dodala herečka.

Kvůli šatům se stala terčem vtipů, diskuze ale probíhá i na jejím instagramovém profilu, kam fotku v modrých šatech v pondělí rovněž umístila. Zatímco z řad obyčejných lidí i tady často zaznívá kritika, slavné ženy herečce skládají komplimenty.

"Jsi nádherná žena! Wow!" napsala bývalá první dáma Dagmar Havlová. "Jsou nádherný a sluší ti, prostě víš, jak zaujmout. Nádhera!" vzkázala zase Alice Bendová. "Nepřehlédnutelná!" dodala Daniela Peštová.

Témata: Jitka Čvančarová