Šok pro Karla Gotta! Ponížili ho tak jako nikdy v životě!

Karel Gott 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2018 11:59

Populární zpěvák Karel Gott je hvězdou prvního formátu nejen v Česku, ale i u našich sousedů. Ti však zřejmě neznají některé tradice, což mistra jaksepatří vykolejilo.

Gott vystoupil na velkém koncertě v Žilině a potěšil tak mnoho slovenských fanoušků. To, co se stalo po vystoupení, ale rozhodně nečekal.

Na velkolepém koncertě, který moderoval Štefan Skrúcaný, zazpívala i Ilona Csáková i Jitka Zelenková. Zazněly tak největší hity nejen tohoto legendárního zpěváka, ale i dalších stálic československé populární scény.

A jako po každém vystoupení, i tentokrát zasypali hudební hvězdy kyticemi. Na to je Gott ostatně po těch letech v branži zvyklý. Dosud se ale nikdy nesetkal s tím, že by ho hosteska po předání květin do rukou, nepolíbila.

Šokovaný Gott to patřičně okomentoval. "Normálně jsem na tomto místě vždy dostával polibek, ale ... asi už nejsem atraktivní typ. No, nechme to tak," zaznělo podle webu pluska.sk.

Gott to prohlásil přímo na pódiu a očividně byl z chování hostesky prý opravdu pořádně šokován. Tím to ale neskončilo. Situaci se snažila zachránit Jitka Zelenková, která k němu přistoupila, objala ho kolem krku a věnovala mu polibek na levou tvář.

Zklamaný zpěvák ji ale pořádně odbyl. "Jitko, už to nechme," řekl směrem k ní. A aby toho nebylo málo, pouze pár hodin před koncertem se dozvěděl zdrcující zprávu o smrti svého dlouholetého kamaráda, oscarového režiséra Miloše Formana. Přesto samotné vystoupení zvládl na jedničku.

Témata: Karel Gott