Kontroverzní zpěvák Tomáš Ortel se oženil! Fanoušci mu to dávají pořádně sežrat!

Svatba Tomáše Ortela a Jany Purer 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. dubna 2018 16:25

Přesně v den výročí narození Adolfa Hitlera, tedy 20. dubna, si kontroverzní zpěvák Tomáš Ortel vzal svou dlouholetou přítelkyní Janu Purer. Tajná svatba ale nenechala jeho fanoušky chladnými.

Svatba se uskutečnila na zámku Zbiroh nedaleko Rokycan na Plzeňsku a zúčastnilo se jí několik desítek lidí. Obřad se konal v kapli Nanebevzetí Panny Marie a celou svatbu střežila policie.

Svatební hostina se poté nesla ve středověkém duchu. Sami snoubenci měli na sobě dobové oblečení a součástí odpolední zábavy byla střelba z děla, ohnivá šou i grilování.

Skalní fanoušci skupiny jsou ze svatby nadšení. Ostatní se mu ale spíše posmívají. Na sociálních sítích se tak množí reakce, které nejsou zrovna pochvalné.

"Tak takovej svatební bizar jsem ještě neviděla :-D Je tam všechno a ještě něco navíc. Pořád tomu nemůžu uvěřit, fakt si Hnídek hraje na středověkého šlechtice (nebo co to mělo být)? :-D Díky manželům Hnídkovým a "profesionálním" fotografům Potůčkovým za moje nejveselejší ráno ever," uvedla jedna diskutující.

"Tak schvalne.. Zkusi sem nekdo z fans Ortel dat prispevek bez pravopis chyb, bez sprosteho slova a s vysvetlenim vudce proc svatba na vyroci narozeni vudce?" podotknul další.

"Tak toto je slušný bizár po česku :)))) na Zbiroh sa už asi nekuknem, keď si tu takto veselu notujú s náckami, už samotný status je čiré zúfalstvo," dodal další diskutující.

"Dobrý den, je možnost si u vás dělat akci s dobovými uniformami, pochodovou kapelou, ohněm a čtením z knihy za použití buddhistických symbolů swastiky?" ptá se ironicky další.

Témata: Tomáš Ortel