Těhotná Barbora Strýcová: Je víc dítě, nebo tenis? Přišla jasná odpověď!

Barbora Strýcová je těhotná. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 9:49

Když někdo obětoval celý dosavadní život sportu, konkrétně tenisu, může se jeho pohled na některé věci od ostatních lidí lišit. Barbora Strýcová to má ale v hlavě evidentně srovnané.

Český ženský tenis jejím odchodem přišel o velkou osobnost, ale o velké úspěchy zatím rozhodně nouzi nemá. Důkazem je nedávná olympiáda, ze které tenisová výprava přivezla do Česka dva cenné kovy, jednu zlatou a jednu stříbrnou medaili.

Olympijskou medaili, konkrétně bronzovou, najdeme i ve výčtu úspěchů Barbory Strýcové, která dále třeba triumfovala ve čtyřhře na Wimbledonu. Teď se ale v jejím životě chystá nová kapitola, kde půjdou trofeje získané kurtech tak trochu stranou.

"Vždycky jsem chtěla být maminkou. Kam se na to hrabou všechny grandslamy, Wimbledony a olympiády," prohlásila plzeňská rodačka pro server super.cz.

Strýcová se přitom nijak netají úmyslem se po narození prvního potomka vrátit na kurty právě ve Wimbledonu. Chtěla by se totiž definitivně rozloučit s fanoušky na svém nejmilejším turnaji.

Jinak si chce naplno plnit rodičovské povinnosti. "Pro mě je nejdůležitější být mámou a mít jistotu, že je dítě zdravé. Jak to ostatně mají všechny maminky," dodala tenistka.

Témata: Strýcová Barbora Záhlavová