Zdeněk Chlopčík: Tohle byste do obávané tváře StarDance neřekli!

Zdeněk Chlopčík

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 8:38 | Aktualizováno: 16. srpna 2021 9:22

Letní prázdniny se přehouply do své druhé poloviny, což mimo jiné znamená, že se po dvouleté pauze blíží další řada StarDance. K té už naprosto neodmyslitelně patří porotce Zdeněk Chlopčík.

Chlopčík stojí po boku moderátorů Marka Ebena a Terezy Kostkové jako opravdová legenda české verze StarDance. Z celého týmu, který se na výrobě show podílí, pouze oni tři zažili všechny řady. Ostravský rodák je jediným stálým členem poroty. 

StarDance se přitom vysílá už neuvěřitelných patnáct let, a tak vlastně ani není divu, že někdejšímu profesionálnímu tanečníkovi je už 64 let. Mnozí z diváků by to do něj jistě netipovali a hádali by nižší věk.

Sám Chlopčík je několikanásobným mistrem republiky, takže je to muž na svém místě. Zajímavostí je, že vystudoval Strojní fakultu Vysoké školy báňské, poté pracoval jako projektant ve Vítkovicích.

Chystané jedenácté řady StarDance se zúčastní herci Zdeněk Godla, Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Marika Šoposká a Jan Cina, zpěváci Mirai Navrátil a Tereza Černochová, farářka Martina Viktorie Kopecká a sportovci Andrea Sestini Hlaváčková a Tomáš Verner. 

Témata: Zdeněk (tanečník) Chlopčík