Pomeje mě přivedl skoro na mizinu! Kuklová drsně o otřesném zážitku!

Kuklová, Michaela 12

Autor: Lelková, stars24.cz

22. dubna 2018 13:09

Alkohol ho připravil o dalšé manželství! Jiří Pomeje (53) prodělal před pár měsíci operaci krku kvůli zhoubnému nádoru, ale alkoholu se holdovat nebál. A právě kvůli tomu se musel odstěhovat od své manželky Andrei Pomeje (29), a od jejich společné dcery Aničky. Podobný příběh si už prožila jeho bývalá žena Michaela Kuklová (50), která s ním prožila třináct let.

Všechna jeho předešlá manželství doplatila na stejný osud, to samé peklo s ním prožila dokonce i Iveta Bartošová (†48), která pak sama měla stejné problémy. Jiří se asi dostatečně nepoučil a teď navzdory tomu přijde o další manželku, ale i o svoji dceru!

„Jirka pil vždycky. Od začátku našeho vztahu a manželství s tím měl velký problém, který byl také příčinou mnoha našich neshod. Alkohol je zkrátka metla lidstva, to se všeobecně ví. Práci to u něj nikdy neovlivnilo, to je pravda, ale jinak měl skutečně blízký vztah k alkoholu vždycky,“ svěřila se magazínu Sedmička Michaela Kuklová.

Jejich manželství vypadalo navenek šťastně, ve skutečnosti si ale herečka Michaela Kuklová prožívala peklo. Nejen, že jí po manželstvím s Jiřím zbyly problémy, ale ještě musela přesvědčovat soud, že o jeho dluzích vůbec nevěděla.

Herečka tak málem přišla o dům svých rodičů a její rodinu přivedl Pomeje téměř na mizinu.„Já mu přeji všechno dobré a držela jsem mu samozřejmě pěsti i v době, kdy onemocněl. Dokonce jsem mu poslala kontakt na léčitele, ale ve spojení s ním opravdu nejsem,“ konstatovala Kuklová. Jako jeho první manželka moc dobře věděla že stejný osud si prožila i Iveta Bartošová, a to samé si teď prožívá i Andrea Pomeje. „Jirka je ve své podstatě hodný chlap, ale jeho život je zkrátka hodně komplikovaný. Ty věci si však vždy komplikoval on sám, nikdo jiný za ně nemůže,“ dodala nakonec herečka magazínu Sedmička.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Michaela Kuklová Iveta Bartošová