Další drsná zpověď Koukalové. Jak jí otřáslo napadení Kvitové?

Koukalová, Gabriela (biatlonistka) 13

Autor: Lelková, stars24.cz

22. dubna 2018 10:58

Gabriela Koukalová (28) se své knize Jiná nepopisuje pouze problém s poruchou příjmu potravy a o vztazích v týmu české reprezentace, ale také nám prozradila své největší obavy. Čeho se úspěšná biatlonistka bojí?

Od napadení Petry Kvitové (28) přímo u ní v bytě, proběhla v soukromém životě Gabriely menší změna. „Od té chvíle se zamykám a zatahuji rolety. Kdyby si na mě chtěl někdo počkat, tak to zas nemá tak těžké.“ Svěřila se Koukalová Expres.cz.

Před incidentem u slavné tenistky si prý Gabriela moc velký pozor nedávala. Upozornil ji na to i její manžel. „Petr mi dlouho vyčítal, že mám rozsvícená všechna světla a procházím se za okny jako ve výkladní skříni. To se změnilo po napadení tenistky Petry Kvitové.“ Prozradila Gabriela. Petru Kvitovou přepadl dosud neznámý pachatel 20.prosince 2016. Muž zazvonil u Petry doma v Prostějově, kde se představil jako pracovník plynárny a poté zaútočil. Tenistce poranil šlachy na levé ruce, útočníka policie doposud nevypátrala.

Gabriela Koukalová se v poslední době postarala o velký rozruch, po šokujícím přiznání, které odhaluje ve své knize Jiná, také tak trochu prozradila že se na dráhu biatlonistky nejspíš už nevrátí. Ani to však lidi neodradilo a na křest její knihy, který proběhl 20. dubna, si přišlo pro podpis neuvěřitelný počet fanoušků.

Témata: Gabriela Soukalová Petra Kvitová napadení