Jiří Krampol na vozíku? Herec řekl pravdu a od plic si ulevil!

Dáda Patrasová a Jiří Krampol odletěli na dovolenou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2021 15:28

Cizí neštěstí by nikomu nemělo dělat radost, zvlášť když jde o zdravotní potíže. Jiřího Krampola v tomto týdnu vyfotili v nemocnici na vozíku. Známý herec prozradil, co ho trápí, a zároveň si od plic ulevil.

Na počátku srpna uplynul rok od chvíle, kdy Jiřímu Krampolovi zemřela manželka. Zatímco jí už lékaři tehdy pomoci nedokázali, vdovci v těchto dnech ano. 

Slavného herce si v motolské nemocnici nešlo nevšimnout, protože se zcela nečekaně pohyboval na vozíku. Deník Blesk dokonce zveřejnil fotografii. Podle známého baviče to ale celé bylo trochu jinak, než jak to vypadá.

Krampol tvrdí, že nejde o nic vážného. "Jednalo se o běžnou kontrolu kolene, na kterou chodím jednou za čas," řekl webu super.cz. Před lety si totiž přetrhl vazy, lehce podcenil rekonvalescenci, a tak se kloub občas ozve.

Zatímco lékařům je vděčný za pomoc, pro autora snímku měl Krampol trochu jiná slova. "Nějaký idiot mě vyfotografoval na vozíčku. Paní Bubílková mě kousek vezla a vyšlo z toho, že jsem upoután na vozík," postěžoval si. 

Témata: Jiří Krampol