Evu Burešovou uklidnilo vyšetření u lékaře: Nic jí není? Kdepak, tohle se dozvěděla!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2021 11:25

Opravdu každého někdy zradí zdraví v nepravou chvíli, letos v létě to zažila třeba Eva Burešová. Sympatickou umělkyni nyní uklidnilo, že už ví, co přesně ji trápí.

Spousta herců si po mnoha měsících vynucené absence nasmlouvala na léto náročný program, což přinejmenším v jednom případě vedlo ke zdravotním potížím. Eva Burešová minulý týden přiznala, že si zablokovala záda.

Přesto se po krátké pauze vrátila do pracovního kolotoče a ani se nevydržela dlouho šetřit. To ale nebylo rozumné, protože záda se prakticky vzápětí znovu ozvala. Herečka a zpěvačka tak musela vyhledat odbornou pomoc.

Z výsledků vyšetření magnetickou rezonancí pak vyplynulo, co je původcem potíží. "Představte si, že mi nějaký kanálek tak trochu tlačí na nervy," prozradila hvězda Slunečné fanouškům. 

"Proto jsem měla tolik let potíže. Občas jsem neviděla na oko, elektrické bolesti v ruce, blokády zad, špatná rovnováha. Tak mě teď čeká řada cvičení a terapie. A víte co? Mně se strašně ulevilo. Je to tak uvolňující pocit - vědět," dodala Burešová na instagramu.

Témata: Eva Burešová