Peklo u Prachařové? Policií hledaný expartner si po pěti letech přišel pro syna!

Agáta Prachařová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. dubna 2018 13:05 | Aktualizováno: 22. dubna 2018 7:46

Bývalý snoubenec Agáty Prachařové a otec jejího syna Kryšpína se vrátil do České republiky. Miroslav Dopita přitom před pěti lety utekl z Česka kvůli problémům se zákonem a dluhy.

Bývalého hráče amerického fotbalu se synem podle Blesku doprovázela podnikatelova partnerka, golfistka Tereza Halodová, se kterou se seznámil na Bali. Ta Kryšpína dokonce vzala na zmrzlinu.

"Mirek přiletěl za Kryšpínem na návštěvu, aby ho viděl. Doteď si volali přes Skype a teď se vidí od Kryšpínových asi dvou let poprvé naživo. Jsem ráda, že se synem tráví čas. Už je zpátky nějakou dobu,“ řekla Blesku Prachařová.

Tvrdí, že první den, kdy Dopita se synem viděl, proběhl pod jejím dohledem. "Samozřejmě že když se po té době viděli poprvé, tak jsem s nimi byla celý den, ale teď už jsou spolu asi posedmé, takže jsem Kryšpína Mirkovi půjčila na tři dny,“ dodala.

Dopita skončil v roce 2012 kvůli rvačce na filmovém festivalu v Karlových Varech u soudu. Nezaplatil ale soudní výlohy a v roce 2013 přišla první exekuce. Od té doby žije na Bali a v Česku se objevil i na seznamu hledaných osob.

Témata: Agáta Hanychová Miroslav Dopita