Eva Pilarová (†80) to tam měla ráda: Chalupa slavné zpěvačky je na prodej!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2021 10:47

Eva Pilarová tam utíkala před neustálou pozorností, které se jí jako slavné zpěvačce dostávalo v Praze. Nyní je chalupa slavné zpěvačky na prodej. Potvrdil to člověk, který k ní měl až do její smrti nejblíže.

Za pár dní by Eva Pilarová bývala oslavila 81. narozeniny, už téměř rok a půl se ale její manžel Jan Kolomazník musí obejít bez ní. Ten teď udělal zajímavé rozhodnutí.

Vdovec serveru super.cz potvrdil, že je na prodej jejich chalupa na Českolipsku, na níž ztratil zájem jezdit od chvíle, co jeho žena loni v březnu po vleklých zdravotních potížích zemřela.

Legendární zpěvačka nemovitost zakoupila ve smutně přelomovém roce 1968. S manželem na ni jezdila přes třicet let, jen v posledních letech svého života už kvůli zdraví nemohla.

Pilarová měla podle manžela k chalupě výjimečný vztah. "Eva k té chalupě měla obrovský vztah. Ona se tam starala o kapličku a pravidelně ji zdobila květy. Někdy tam chodila i dvakrát denně se modlit," řekl zmíněnému serveru.

Témata: Eva Pilarová