Peklo v rodině? Pomeje chce Andreu zpátky, nové informace ale ukazují, co se skutečně dělo!

Pomeje, Jiří 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2018 16:21

Jiří Pomeje a jeho manželka Andrea šli definitivně od sebe. Po těžkém boji s rakovinou tak musel překonat další ránu, kterou byl rozpad vztahu. A zatímco nyní chce svou ženu zpět, na povrch vyplývají další informace o jejich vztahu.

Andrea Pomeje tvrdí, že důvodem rozchodu je jeho chování, ale i jeho sklony k alkoholu, které zřejmě nepřešly ani poté, co Pomeje bojoval s rakovinou. Pomeje se následně složil.

"Nechte mě umřít, nechte mě v klidu umřít," opakoval podle Blesku s tím, že teď nechce vůbec nic řešit a že ho jeho žena opustila. Poté začal hovořit o sebevraždě. Tvrdil, že chce skončit jako Karel Svoboda nebo herec Vlastimil Brodský. Oba se zastřelili. "Než mít díru v krku, skončím to raději jako oni s dírou v hlavě! Ale nemám čím..." posteskl si.

Teď se ale podle Šípu snaží k Andree vrátit, což podle ní už není možné. Tvrdí, že už neměla sílu dívat se na to, jak se její manžel Jiří řítí na naprosté dno. Sama přitom tvrdila, že na to dno spadnout musí, aby se dokázal zase zvednout.

"Zatím o Pomejeho návratu nechce sexy brunetka ani slyšet. Potřebuje prý nejdřív vyléčit svou nemocnou duši. Chce se nadechnout a věnovat dceři, která nemůže být do nekonečna u jejích rodičů. Nechce mít vedle sebe muže, který se jako muž nechová," tvrdí server.

Mezitím se ale objevily informace, který celý jejich vztah vrhá do jiného světla. Podle webu Extra.cz si půjčky na svá bedra musela vzít Andrea, protože Jiří Pomeje kvůli dluhům skončil v konkursu.

"Přiznala mi, že byla naivní. Ale byli v té době s Jirkou ve srabu, a tak s tím souhlasila. Šlo o věci v souvislosti s Jirkou, které hrozily velkým průšvihem, tak se na ně sehnaly peníze jinak. Ani mi radši neřekla celou částku, ale pochopila jsem, že to bylo pod milion korun,“ řekla serveru kamarádka Andrey.

Ta se k celé věci nechce vyjadřovat. Není proto jasné, o jak velké částky jde ani jak velký budou později problém.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje