Anna K. otevřeně o boji s rakovinou! Tahle věc ji udržela naživu!

Anna K. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2018 15:44

Zpěvačka Anna K. má za sebou boj s druhou rakovinou. V čem spočívá tajemství její houževnatosti a kde vzala sílu podruhé se postavit smrtelnému onemocnění?

Před osmi lety svedla zpěvačka první boj s touto zákeřnou nemocí. Před několika měsíci se ale dozvěděla o nové diagnóze a celé kolečko velmi náročné léčby začalo nanovo.

Poprvé měla mezi chemoterapiemi interval tři týdny a bylo jich osm. Tentokrát už následovaly po týdnu a absolvovala jich celkem dvanáct, včetně náročnější operace.

I přesto zvládla odehrát v průběhu léčby domluvené koncerty a v lednu její strastiplný souboj skončil. Co ale bylo jejím hnacím motorem?

Podle jejích slov hit Když nemůžeš, tak přidej od skupiny Mirai. "Tahle písnička mě provázela po dobu léčení. Každé ráno ji vždycky hráli v rádiu, když jsem jezdila do nemocnice. Stala se mojí znělkou v těžkém období a jsem ráda, že jsem si ji mohla s Miraiem zazpívat," uvedla posle serveru Super.

"Jsem šťastná, že zase můžu mluvit všude o krásné práci, která je za mnou, a že se snad už může přestat psát o mém zdravotním stavu. Bylo by mi líto, kdyby se kvůli debatám o mém zdraví zapomnělo, že mám úžasnou desku, úžasnou kapelu a úžasné věrné fanoušky, které má hudba oslovuje, a oni z koncertů chodí domů nabití energií," dodala směrem k jejímu albu Světlo.

Témata: Anna K.