Tak tohle opravdu vidět nechcete! Lukáš Pavlásek zveřejnil nahou fotku, a Češi se zděsili!

Lukáš Pavlásek, jak ho vidět (ne)chcete

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. dubna 2018 20:33

Komik Lukáš Pavlásek o sobě nedal na veřejnosti dlouho znát. Rozhodl se to napravit opravdu originální metodou. Zveřejnil totiž fotku, na níž je úplně nahý.

"Čauky mňauky. Vaše instagramka se vyšpulila po ránu." Těmito slovy Komik Lukáš Pavlásek okomentoval fotografii, kterou zveřejnil na sociální síti. Na samotné fotce je přitom pozoruhodných hned několik věcí.

Tou nejzásadnější je nepřehlédnutelný fakt, že Pavlásek je na fotce na ostro. Je otázkou, jestli je tento pohled pro někoho lákavý, většina komentářů se ale vyjadřuje v opačném duchu.

Nelze si ani nevšimnout vyšpulené pusy. Takzvaný "duck face" je oblíbený u mladé generace, a jak vidno, Pavlásek si z ní rád střílí.

Ostatně i samotný popisek zavádí ironií. Pozdrav "čauky mňauky" je typický například pro Dominiku Myslivcovou a Pavlásek tak ťal přímo do živého.

Některé Čechy ale touto fotkou pořádně vyděsil. "To je na mě moc, po ránu," stojí v jednom komentáři. "Tak to jsem opravdu vidět nemusela," píše další uživatelka instagramu.

"To jsem úplně nemusel vidět..." uvedl další. "Od dnešního dne ruším sledování...tohle už je na mě nějak moc," přidal se další.

Řada komentářů je ale obklopena spoustou smajlíků a najdou se i tací, kteří touží po něčem víc. "Chtela bych lezet vedle tebe!!!" napsala jedna diskutující.

Témata: Lukáš Pavlásek