Veronika Kopřivová o šestinedělí: Jasný vzkaz nastávajícím maminkám!

Veronika Kopřivová s dcerou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2021 10:10

Veronika Kopřivová je v současnosti maminkou na plný úvazek, svého vlivu na sociálních sítích se tak rozhodla využít, aby uklidnila třeba nastávající rodiče.

Veronice Kopřivové sice šestinedělí už dávno skončilo, pár řádků k němu ale dala dohromady až nyní. Přiznala, že se tohoto období nejprve obávala, když se četla o pojmech jako poporodní deprese. Všechno ale bylo jinak. 

"Žádné vyčerpání, stres, hormonální jízda, nervy, pochyby, deprese, nic z toho se u nás naštěstí nedělo. Nebyl důvod, byly jsme zdravé, spolu doma. Byly to krásné sžívací týdny plné lásky a štěstí," konstatovala někdejší partnerka Jaromíra Jágra.

Modelka a podnikatelka si ani nepřipadala být v jednom kole. "Vlastně jsem v šestinedělí odpočívala víc než kdy dřív, to tempo, v kterém jsem dříve žila - hlavně po pracovní stránce, bylo občas vražedné," podotkla.

"Píšu to hlavně z toho důvodu, ať vy, budoucí maminky, si nepřipouštíte tyhle 'děsivá' témata, které by Vás mohla ovlivnit. Nestresujte se tím, jak to měla/má 'sousedka'. Každá jsme jiná, každé dítě je jiné a každý porod je jiný, ale o tom třeba někdy příště," dodala Kopřivová. 

Témata: Veronika Kopřivová