Sbalila jsem Gotta! Pak se ale stalo něco nečekaného! Vdova po Formanovi otevřeně o vztahu s mistrem!

Karel Gott 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. dubna 2018 16:55

Vdova po Miloši Formanovi Martina měla před režisérem vztah s Karlem Gottem. Ačkoliv nebyl úplně krátký, nevyšel podle jejích představ. A nyní otevřeně prozradila, proč se vrhla z náruče mistra do objetí filmového režiséra.

Formanová, rodným jménem Zbořilová, tvrdí, že vždy toužila po partnerovi, k němuž bude moci vzhlížet. Vůbec to prý přitom nemusel být žádný krasavec. "Karla i Miloše jsem sbalila já a netajím se tím! Není na tom nic špatného, zamilovat se a potom o dotyčného usilovat," svěřila se Blesku Zbořilová. 

Gotta poznala v osmnácti letech a na rozdíl od většiny jejích vrstevníků jí připadal zajímavý a přitažlivý. "Vždycky elegantně oblečený a téměř neznatelně voněl kořeněnými parfémy. Znal německého kancléře i Helenu Vondráčkovou, historii i zeměpis, miloval filmy,“ popisuje Zbořilová.

Okamžitě se do něj zamilovala a chtěla s ním plánovat rodinu, nikdo ale jejich vztahu nevěřil. "Maminka to ještě brala romanticky, otec z toho ale byl na nervy. Pragmaticky mě varoval – holka, to nemá budoucnost! Podíváš se do světa, kam nepatříš a nikdy patřit nebudeš. Teď budeš chvíli ve větru a potom se budeš velmi těžce vracet do normálního života,“ uvedla pro Blesk.

Nakonec se po maturitě rozhodla přestěhovat do Prahy a Gottovi oznámila, že si tedy pronajala byt. Překvapivě z toho ale neměl radost. Lekl se, protože nechtěl s někým sdílet společnou domácnost. Nakonec po pěti letech vztahu dostal kopačky.

Zapomenout na něj odletěla do USA, kde se z trucu vdala a po chvíli i rozvedla. Nakonec se kvůli diplomce rozhodla vyhledat režiséra Formana, se kterým zašla na večeři okamžitě se do něj zamilovala. 

 

Témata: Karel Gott Miloš Forman Martina Formanová