Bohdalová poprvé od pádu promluvila! A přiznala: Tuhle jednu věc už nikdy neudělám!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. dubna 2018 12:01

Jiřina Bohdalová, která musela být po pádu ze schodů převezena do nemocnice, je už nyní v pořádku. Ve čtvrtek se dokonce vrátila na jeviště, a o nehodě poprvé promluvila.

Bohdalová se ve čtvrtek odpoledne ve svém domě zřítila ze schodů. Byla převezena do Vinohradské nemocnice na ošetření, naštěstí se ale neprokázalo žádné závažnější zranění.

Bohdalová prý podstoupila CT mozku, aby se vyloučilo krvácení, a další vyšetření. Vše ale dopadlo negativně. Přesto byla herečka nucena zrušit svá představení. Byla totiž potlučená a léky proti bolesti by mohly ovlivnit její schopnost zapamatovat si text.

Ve čtvrtek ale v divadle vystoupila a vše se povedlo na výbornou. "Psychika je nejdůležitější. Kolegové byli v pozoru, já také, ale zaplaťpánbůh všechno dopadlo dobře! Jak jsem se při pádu bouchla do hlavy, bála jsem se, jestli si budu všechno pamatovat. Ale pamatovala jsem si. A získala jsem tím zase jistotu. Jak jsem se uhodila, mohla jsem být ještě víc praštěná, než jsem!" řekla Blesku.

Podle ní mohla v pádu ze schodů hrát roli i únava z návratu z Ameriky. "Nebyla jsem prostě ve své kůži. Už tam taky nepojedu! Je to v mém věku moc dlouhá cesta. Přestože jsem v letadle spala a měla veškeré pohodlí, už si nesmím myslet, že jsem mladší, než jsem," podotkla.

Témata: Jiřina Bohdalová