Ivana Gottová odhalila knihu o Gottovi! Dnes by oslavil 82. narozeniny!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2021 11:00

Den D je tady, fanoušci Karla Gotta se konečně dočkali. Déle než rok a půl po jeho smrti vychází dlouho očekávaná autobiografie legendárního zpěváka. A to není všechno...

Od středy 14. července najdete knihu Má cesta za štěstím v regálech tuzemských knihkupectví. Ivana Gottová ale v uplynulých dnech připravovala fanoušky ještě na jedno překvapení, které připravila s Liborem Boučkem.

Na kanálu Supraphonu se dnes objevilo půlhodinové video, ve kterém osm osobností, mezi nimi Jiří Bartoška, Oldřich Kaiser nebo Miroslav Donutil, předčítá úryvky z právě vydané autobiografie.

"Kdyby šlo vše dle našich přání, zažili bychom nyní milý křest, kde by s vámi sám autor s radostí, ochotou a vstřícností sobě vlastní probral všechny okolnosti vzniku i tvorby knihy Má cesta za štěstím. Po křtu bychom zase my rádi jemu připili na život, protože by slavil 82. narozeniny," uvedla vdova. 

"Bohužel takovou možnost nemáme a mít už nebudeme. Proto jsme se rozhodli knihu, která byla jeho srdeční záležitostí, vyslat mezi vás symbolicky v den jeho nedožitých narozenin 14. července. Aby i letos byl tento den dnem výjimečným," dodala Gottová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová