Lucie Bíla končí v Talentu! Kdo ji nahradí?

TV Prima 8

Autor: Lelková, stars24.cz

16. dubna 2018 19:45

Mnohonásobná slavice Lucie Bíla (52) končí v televizní show Česko Slovensko má talent. Již v sedmé řadě této talentové show ji nahradí Marta Jandová (44), která se na svou roli velmi těší!

Marta v porotě zasedne vedle tváří z českého i slovenského showbyznysu. Ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, který si zkusil v Talentu i roli moderátora a Diana Mórová. Na podzim se tak můžeme těšit na staronové tváře v porotě.

„Česko Slovensko má talent je další výzva v mém životě. Zatím jsem hodnotila jen zpěv a vystoupení, teď mne ale čeká množství jiných talentů a pravděpodobně i netalentů. Jsem velmi zvědavá a velmi se na to těším.“ Prozradila Marta Jandová Super.cz. Lucie Bílá se tak s těžký srdcem rozloučila s porotcovským křeslem, po rozhodnutí, které dlouho zvažovala. „Prožila jsem s Talentem nádherných šest let. Byla to skvělá zkušenost a projekt, který mne velmi obohatil. Teď už ale musím jít dál. Můj program je tak nabitý, že není v mých silách stihnout vše. Proto jsem se rozhodla, že své křeslo porotce s láskou přenechám někomu, kdo bude stejný nadšenec jako já. Všem soutěžícím a účinkujícím držím palce a budu vše s napětím z dálky sledovat,“ okomentovala Bílá své rozhodnutí.

Náhradu za Lucii, ale nebylo vůbec lehké sehnat, to potvrdil i generální ředitel televize Prima Marek Singer. „Věděli jsme od začátku, že nahradit Lucii Bílou nebude vůbec jednoduché. Proto jsme hledali dámu, která je vtipná, pohotová, empatická, ale také nekompromisní při rozhodování. Naše volba padla na Martu Jandovou, která přesně tyto atributy splňuje a sama je také skvělou a úspěšnou zpěvačkou.“ 

Témata: Česko-Slovensko má talent Lucie Bílá Marta Jandová