Exmanžel Pepiny Nesvadbové spáchal sebevraždu!

Tragédie v rodině Nesvadbových 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2018 17:00

Bývalý manžel Josefíny Nesvadbové, které se neřekne jinak než Pepina, a otec jejího čtyřletého syna spáchal sebevraždu. Podnikatel Michal Vašek se údajně oběsil.

Zpráva Pepinu, dceru Světlany Nálepková a Michala Nesvadby, zastihla je pár měsíců poté, co porodila druhého syna Kristiana, kterého má s novým partnerem - hercem Ondřejem Kavanem. Toho si mohou lidé pamatovat třeba ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

„Je to pravda,“potvrdila smutnou zprávu Světlana Nálepková. „Vůbec nic nevíme, je to pro nás stejné překvapení jako pro všechny,“ přiznala Expresu šokovaná herečka.

Manželství Pepiny s neúspěšným podnikatelem Vaškem netrvalo ani rok. Nevěsta brzy zjistila, že její manžel, který vlastnil jeden z barů ve Stodolní ulici v Ostravě, má obří dluhy. Přišel o podnik a dokonce musel prodat i luxusní auto.

Ani to ale nestačilo. Problémy s penězi vyvrcholily exekucí – a podnikatel si začal svůj vztek vylévat na Pepině. „Psychicky ji týral a nechybělo mnoho a došlo by to ještě dál,“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj.

Témata: Josefína Nesvadbová Světlana Nálepková