Barbora Poláková: Tajnosti o možném rozchodu s Liškou!

Barbora Poláková (foto: www.klaper.cz) 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2021 10:27 | Aktualizováno: 7. července 2021 22:00

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková si své soukromí hlídá. Stále proto není jasno, jak je to mezi ní a hercem Pavlem Liškou.

Sedmička upozornila, že Poláková využila lockdownu a s rodinou se přestěhovala na hory, kde má chalupu. Jestli tam s ní byl otec jejích dcer Pavel Liška a zda je pravda, že se rozešli, ale komentovat nechce. 

"S rodinou jsme byli v podstatě celý rok na horách. Odjeli jsme tam už v prosinci minulého roku," odpověděla Instinktu na dotaz, co dělala během pandemie.

Na přímou otázku ohledně Lišky pak odpověděla vyhýbavě. "Když jsme na horách, prakticky žádné hlídání není potřeba. Je to jiný rytmus. Holky už ve třech a čtyřech letech - to bylo loni v létě - běhaly za ruce po loukách mezi chalupami," uvedla.

"Jsme tam taková dobrá komunita, jsou tam i jiné děti a pomáháme si mezi sebou. Teď, myslím, máme s holčičkami nejkrásnější čas. Už to nejsou miminka, která potřebují neustálou pozornost, zároveň ji dávat ale můžete. Bylo pro nás velké štěstí, že nejsou ještě školou povinné," dodala.

Témata: Barbora Poláková