Gondíková s Langmajerem zmátli fanoušky! Je to úplně jinak, než si myslí!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2021 13:28

Seriál sKORO NA mizině, v němž excelují známí herci divadla Mír, se stal v Česku hitem. Není proto divu, že si v něm zahrály i takové hvězdy, jako Václav Neužill, Petr Rychlý nebo Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. Poslední dva jmenovaní ale fanouškům pěkně zamotali hlavu.

Adéla Gondíková, která excelovala již v šesté epizodě. Ačkoli tvůrci z počátku zvažovali i variantu toho, že by se natáčelo přímo v domě Adély Gondíkové a Jiřího Langmajera v Pyšelech, nakonec pronajali na natáčení dům v Ostravě.

"Všichni mi teď říkají, jak to máme s Jirkou doma hezký a ptají se mě, jestli máme pod barákem fakt kryt. Samozřejmě jim s vážnou tváří říkám, že jasně, kryt máme, Jirka je prostě profík a chce být vždycky na všechno připravenej. My se tím bavíme, my lžeme, necháváme je v tom," směje se Adéla, která se po boku svého muže Langoše ve sKORO NA mizině objevila už v prvním díle, kdy si však zahráli na dálku přes facetime.

"Jsem ráda, že jsem si to teď mohla dát naživo. Sice jsem se zpočátku bála, že se tam budu cítit nepatřičně, ale kluci i celý štáb mě přijali naprosto úžasně a coby jediná herečka jsem se cítila jako ryba ve vodě. Byla jsem tam zaručeně nejhezčí žena, i když Vava v župánku mi tedy dost konkuroval," vtipkuje v tiskové zprávě. A jak už naznačila, "Langoš" je opravdu profík, který chce být na všechno připravený - práce na seriálu sKORO NA mizině mu proto často způsobuje vrásky.

"Ještě se mi nestalo, abych dostal scénář večer před natáčením. Máte štěstí, že je tenhle seriál mojí srdeční záležitostí," nechal se Langoš slyšet na natáčení, když obdržel další úpravu scénáře. A to ještě netušil, že ho ráno čeká další verze, na které Petr Kolečko pracoval do noci tak usilovně, že ráno zaspal.

"Jirka má ve scénáři velké kusy textu, tak je to pro něj náročné. Já jsem toho neměla tolik a navíc jsem byla v době natáčení ještě v zápřahu a procesu natáčení Sestřiček, takže jsem byla zvyklá. Když člověk točí denně seriál, kde se musí učit ze dne na den několik obrazů, tak ho to vycepuje. Teď už mám ale měsíc volno, takže bych byla namydlená," přiznává Adéla, která s Langmajerem sérii sKORO NA mizině prožívala i v době, kdy nebyla takzvaně na obraze.

"Učím se to s ním a první čtení je vždycky spíš velké chlámání se než memorování. Hrozně jsem se u toho smála, když jsme se učili na tyhle epizody, kde také hraju. Člověku to pak přijde vtipné, i když se to jede poprvé na place. Po patnáctém jetí už mu to ale tak vtipný nepřijde, tak mě to vlastně překvapuje, že mi lidi píšou, že se chlámou a smějou se nahlas," dodává Adéla.

Témata: sKORO NA mizině (seriál) Adéla Gondíková Jiří Langmajer