Borhyová, Klus nebo ViralBrothers. Kde je místo, na němž se české hvězdy schází?

Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) 16

Autor: Lelková, stars24.cz

16. dubna 2018 12:02

Vyhlášená Matějská pouť po sedmi týdnech končí. Areál s více než 110 atrakcemi pro děti a dospělé zavírá své brány ve 22 hodin. Návštěvnost této akce se pohybuje okolo několika desetitisíců a kdo z českých celebrit ji letos navštívil?

Nenechala si ji ujít Miss 2015 Nikol Švanterová nebo úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová. Jelikož se zde nacházejí atrakce pro malé i velké navštívilo pouť i mnoho rodin z českého showbyznysu.

Agáta Prachařová se svým synem, pyšná maminka, Miss 2012 Tereza Kadeřábková. I známá televizní moderátorka Lucie Borhyová se svými dvěma ratolestmi.

Mezi návštěvníky patří i alternativní pár, zpěvák Tomáš Klus se svou chotí, ale i youtuber Erik Meldik s rodinou, z velmi sledovaných videí ViralBrothers.

Do stejné skupiny osobností z YouTube patří i Jirka Král, který na akci vyvedl svou přítelkyni. Mimo zpěváky a herce, jsme zde mohli zahlédnout i rostoucí hvězdu mezi českými návrháři Nikol Poner, z dua sourozenců značky Poner.

Témata: Matějská pouť Nikol Poner Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) Michaela Habáňová Agáta Hanychová Lucie Borhyová Tereza Chlebovská Tamara Klusová Jirka Král (youtuber) Erik Meldik (ViralBrothers)