Klus se zastal starých přátel z kapely Kryštof: Ocenil čin Krajča a spol.!

Tomáš Klus si oholil hlavu. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2021 14:58

Velkou vlnu solidarity vyvolalo řádění tornáda na jižní Moravě. Do sbírek se zapojují i slavné osobnosti, každý se ale nedočká jen pozitivních reakcí. Tomáš Klus se tak musel některých kolegů zastat.

Tomáš Klus s kapelou Kryštof před lety nahrál veleúspěšnou píseň Cesta, pak se ale s frontmanem Richardem Krajčem tak trochu nepohodli. Přesto se teď písničkář rozhodl svých kolegů zastat.

"Přátelé, dovolte mi reagovat na rozhořčení stran velkorysého příspěvku kapely Kryštof. Dyť co? Fakt, že volíme každý jiné životní Cesty nás neopravňuje právě tu naši vyzdvihnout na úkor té druhé," napsal na instagramu.

"Já osobně jsem si jist, že přes všechny rozdílné postoje a ochoty k tomu, či onomu, je motivací Richarda, potažmo kapely, dobré a solidární srdce a že takový čin někoho, kdo je takhle na výsluní, může přinést jedině dobro, inspiraci k němu a pomoc v místech, kde to potřebují," podoktl.

Klus proto vyzval, aby si lidé kritiku odpustili. "Prosím proto, nebořme dopad dobrých skutků jedněch, když je jejich prostřednictvím možno stavět na nohy druhé," dodal. 

Témata: Tomáš Klus Skupina Kryštof Richard Krajčo