Šokovaná Anna Kadeřávková: Mohla skončit v cestě tornáda! Co ji zachránilo?

Anna Kadeřávková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2021 17:00

Přímo v epicentru řádění tornáda se včera mohla ocitnout herečka Anna Kadeřávková. Po dojezdu do Bratislavy se slzami na krajíčku zjistila, v jakém nebezpečí se mohla ocitnout. Co všechno prozradila?

Anna Kadeřávková byla evidentně hodně rozrušená. "Jsem ve strašném šoku z toho, co jsem se teď dozvěděla. Otevřela jsem internet a viděla jsem, co se stalo na Hodonínsku a na Břeclavsku," spustila na instagramu.

"Jsem úplně v šoku, protože jsem dneska v jednu hodinu vyjížděla z Prahy a měla jsem jet přes Břeclavsko, přes které jezdím pokaždé už dva roky, je to moje trasa," podotkla někdejší hvězda Ulice.

Jenže aplikace ji tentokrát navigovala přes Rakousko, což se jí zprvu moc nelíbilo. "Byla jsem strašně naštvaná, absolutně jsem nechápala, kudy to jedu. Až teď zpětně jsem se dozvěděla, co v tu dobu, kdy já jsem měla jet se dělo na tom Břeclavsku," nechala se slyšet.

"Já prostě pokaždé, než si sedám za volant, posílám krátkou modlitbu a prosím, abych v pořádku dojela, protože si uvědomuji, jak nebezpečná ta cesta může být," konstatovala herečka, které se to vyplatilo.

Na závěr připojila vzkaz pro lidi ze zasažené oblasti. "Ani na vteřinu si neumím představit, jak je teď lidem, kterým se to dneska stalo, kterých se to týká. Je mi to strašně líto a doufám, že všichni budete v pořádku," dodala Kadeřávková.

Témata: Anna Kadeřávková Tornádo na Moravě (24.6.2021)