"Hvězdný" Soukup? Brožová se zhroutila! Neustála nevěru sebestředného moderátora!

Kateřina Brožová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. dubna 2018 12:08

Moderátor a ředitel stanice TV Barrandov Jaromír Soukup se navenek snaží ne příliš úspěšně tvářit jako profesionál, v soukromí mu to ale nejde o to víc. Bulvár jej totiž nachytal, jak podvádí svou partnerku Kateřinu Brožovou. A ta se z toho zhroutila.

Zaujatý moderátor s vysokým egem Jaromír Soukup je rád středem pozornosti. Po poslední aféře se ale k jakémukoliv vyjádření nemá. Dosud totiž neokomentoval aféru, při které ho načapal Blesk.

Ten zveřejnil fotky, na nichž se Soukup líbal s jinou ženou. Údajně jde o vizážistku Simonu Zemanovou, která se Brožové dokonce dříve starala o celkovou image.

Brožová o tom přitom neměla ani ponětí. Poté, co se tyto informace dostaly ven, se herečka složila. "Fakt se to dozvěděla, až když uviděla ve středu v Blesku ty fotky. Úplně ji to složilo! Psychicky se zhroutila…“ tvrdí Blesk s odkazem na její okolí.

Není se čemu divit. Tři roky vztahu ji mediální magnát zahrnoval drahým luxusem. Teď se ale nemá k tomu, aby na veřejnosti vysvětlil své jednání. Přitom je očividné, že pozornost a světla kamer moderátor miluje. Zřejmě jen ve chvílích, kdy se mu to hodí.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Kateřina Brožová