"Instagramové kikiny, které ukazují pouze tělo..." Anife Vyskočilová nešetřila kritikou!

Vyskočilová, Anife 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2021 15:32

Sociální sítě napomáhají nejen distribuci informací, ale hojně je využívají i ženy k šíření své více či méně domnělé krásy. Co si o tom myslí herečka Anife Vyskočilová?

"Na takové instagramové kikiny, které ukazují pouze své tělo, se koukají často muži, kteří nemají ženu. Pak je tady ale druhý typ mužů, který se mi velmi hnusí a jsou to pro mě ubožáci," řekla serveru extra.cz.

Ti podle ní srovnávají svou ženu, která jim vaří, vypere a stará se o ně, právě s takovou dívkou, která má plastiky a úpravy obličeje. "Přestože má vztah, tak si s ní frajer domluví schůzky, na kterých se po čase zklame, protože si uvědomí, že ta holka nemá v hlavě nic než sebe samu," nešetří kritikou.

Chlap si to podle ní jednou uvědomí a bude se chtít vrátit ke své ženě, ale ta ho pošle právem do háje. "Tyhle instagramové slečny, které se právě takhle vystavují, si většinou stěžují, že nemohou najít normálního kluka," míní.

Na druhou stranu existují ženy, které mají toho normálního chlapa, kterého si váží, a ty se podle ní nemají potřebu takhle předvádět. "Předvádí svou práci nebo koníčky," vysvětlila Anife.

Témata: Anife Vyskočilová