Nové informace o zranění Bohdalové! Co přesně se stalo?

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2018 11:48

Jiřina Bohdalová musela být minul týden po pádu ze schodů převezena do nemocnice. Její dcera Simona Stašová nyní poprvé prozradila podrobnosti.

Bohdalová se ve čtvrtek odpoledne ve svém domě zřítila ze schodů. Byla převezena do Vinohradské nemocnice na ošetření, naštěstí se ale neprokázalo žádné závažnější zranění.

Teď už je sice doma, ale pohmožděná. Její rekonvalescence si vyžádá několik dní, naštěstí ale není nijak vážně zraněná.

Původně se však spekulovalo o opaku. Její dcera Simona Stašová kvůli zranění své matky zrušila představení a myslela si, že bojuje v nemocnici o život.

"Máma se skutálela ze schodů. Přesně si nepamatuje, co se stalo. Po takovém zážitku byla v šoku a byla dezorientovaná,” řekla Stašová Super.cz.

"Kdybych takhle upadla já, tak bych se nejspíš rychle oklepala, ale ona bude mít přece jen za měsíc osmdesát sedm let, to je úplně jiná situace," dodala.

Bohdalová prý podstoupila CT mozku, aby se vyloučilo krvácení, a další vyšetření. Vše ale dopadlo negativně. Přesto byla herečka nucena zrušit svá představení. Byla totiž potlučená a léky proti bolesti by mohly ovlivnit její schopnost zapamatovat si text.

Podle serveru by ale měla Bohdalová vystoupit před publikem v Divadle Na Jezerce v hlavní roli představení Generálka. 

Témata: Jiřina Bohdalová