Eva Burešová a Přemek Forejt: Vztah na dálku? Tohle tak nevypadá!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2021 12:05

Každý z nich má občas pracovní povinnosti v jiném koutu země, na vztah na dálku to ale úplně nevypadá. Eva Burešová všem zřetelně ukázala, jak tráví čas se svým partnerem Přemkem Forejtem.

Zatímco třeba server ahaonline.cz informuje o tom, jak Eva Burešová a Přemek Forejt udržují vztah na dálku, hvězda Slunečné zveřejnila fotku se svým milým od mořských břehů. Konkrétně si vyrazili na Baleáry.

"Zvládli jsme navštívit na dvě noci Mallorcu. Náhle se udělalo volno a tak jsme toho chtěli využít, než se nám opět práce rozjede na plné obrátky.Již jsme zpět v ČR, ale já bych se s vámi chtěla podělit o pár fotek a předat vám alespoň pár zážitků, jako byste byli celou dobu s námi," uvedla herečka a zpěvačka na instagramu.

Pár díky tipu od místních navštívil tamní známý trh. "Nejen že byl na nádherném místě plném romantických uliček a okolo krásného kostela, ale ta vůně! Ovoce, zelenina!" popsala Burešová, která lidi ujistila, že cestování bylo naprosto bezpečné.

"Vše přísně hlídané a dodržovali se přísná hygienická opatření. Respirátor mám asi opálený, desinfekce zařídila, že již nemám své otisky prstů, ale stálo to za to," dodala. 

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt